• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belgisch tassenontwerper Annelies Timmermans kiest opnieuw voor productie on demand

Belgisch tassenontwerper Annelies Timmermans kiest opnieuw voor productie on demand

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Beeld: Annelies Timmermans

Annelies Timmermans, Belgisch ontwerper, kiest voor productie on demand met haar nieuwe handtassencollectie, zo is te lezen in het persbericht. Naast oude modellen in nieuwe kleuren, voegt Timmermans drie nieuwe modellen toe. De voorverkoop start op 26 mei 2021.

De collectie bestaat uit tien handtassen, een kaarthouder en een geldbeugel. Timmermans in het persbericht over haar keuze voor productie on demand: “Mode gaat heel snel en de sector moet nog grote stappen zetten op ecologisch vlak. Via productie <i>on demand</i> vermijd ik als merk overschotten en denken klanten bewust na over het model waarin ze willen investeren.”

Beeld: Annelies Timmermans

De tassenontwerper heeft voor deze collectie gekozen neutrale tinten te mixen met gewaagde kleurkeuzes, zo is te lezen. De handtassen zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld zwart, cognac, donkerblauw, off-white, nude en licht lila-blauw.

Beeld: Annelies Timmermans

De voorverkoop loopt van 26 mei tot en met 6 juni 2021. De bestellingen zullen in september worden geleverd, staat in het persbericht. Klanten kunnen de handtassen passen en voelen in de pop-upstores in Antwerpen en Leuven.

Timmermans heeft opnieuw voor productie on demand gekozen na een succesvolle ervaring in 2020.

Beeld: Annelies Timmermans
Annelies Timmermans
On-demand
rassenontwerper