• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Herenmodetrends

Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Herenmodetrends

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De lezers van FashionUnited krijgen een eerste kijkje naar de essentiële herenmodetrends en silhouetten voor het voorjaar/zomer 2020 seizoen.

Het Trendstopteam geeft lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke trends die van invloed zullen zijn op de herenmode confectie, schoenen- en accessoiremarkten in lente/zomer 2020 en daarna. Een hedendaagse draai aan klassieke kenmerken van herenmode introduceert frisse innovatie en impulsen aan de herenmodesector. Geraffineerde silhouetten, minimalistische details en doordachte grafische prints bieden een verfijnde overstap van traditionele stijlen voor heren.

Deze week presenteert Trendstop drie invloedrijke SS20 herenmodetrends die basisthema’s en historische concepten opnieuw uitvinden. Summer World Heritage updatet mondiale traditie met een subtiel performance aspect, terwijl Childhood Nostalgia with a Twist persoonlijke geschiedenissen en herinneringen herschrijft door middel van hedendaagse, eigentijdse flexies. Fashion Outdoor geeft een nieuwe definitie aan ruige, utilitaire looks van voorgaande seizoenen met een vernieuwd raffinement en verfijning.

Summer World Heritage

De SS20 modeshows krijgen een mondiale draai met collecties die geïnspireerd zijn door verschillende mondiale culturen. Traditionele druktechnieken versieren zomerse, losvallende silhouetten die herinneren aan traditionele kledij. Ultralichte stoffen, het gebruik van transparante stoffen en subtiele sportdetails toegepast op natuurlijke accessoires, geven in het nieuwe seizoen een update aan historische invloeden.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Louis Vuitton, Fendi, Acne Studios, allen Voorjaar Zomer 2020.

Fashion Outdoor

Invloeden van buiten tonen een nieuw raffinement voor SS20 met sportieve/utilitaire kledingstukken met eenvoudige, doordachte silhouetten uitgevoerd in hoogwaardige stoffen. Verfijnde neutrale tonen en verzachte vormen zijn voorzien van accenten met een minimalistische variant van extreme sportaccessoires, zoals minimalistisch maar grof schoeisel en glanzende veiligheidsgordelsluitingen.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Dior Homme, Prada, Christian Dada, allen Voorjaar Zomer 2020.

Childhood Nostalgia with a Twist

Ontwerpers kijken terug op de kindertijd met een bijgewerkte variant van speelse nostalgie. Strepen die herinneren aan schooluniformen en rugbytrui silhouetten krijgen een update met nieuwe verhoudingen en grafische kleurencombinaties. Tekenfilm motieven versieren T-shirts en hemden, waarbij vintage speelgoed en stripverhaal illustraties een volwassen karakter krijgen door het gebruik van politieke leuzen en boodschappen uit de popcultuur.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Angus Chiang, Prada, Martine Rose, allen Voorjaar Zomer 2020.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2019-20 Key Themes Directions rapport, met alle essentiële trends uit de FW19-20 modeshowcollecties. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

herenmodetrends
Lente/Zomer 2020
MANNENMODE
mannenmodetrends
Menswear
SS20
Trends
Trendstop
Voorjaar Zomer 2020