• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Herenmode op de Catwalk

Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Herenmode op de Catwalk

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de belangrijkste silhouetten van de Voorjaar/Zomer 2020 herenmodemarkt.

Het team van Trendstop biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de essentiële elementen die van invloed zullen zijn op herenmode in SS20 en daarna. Klassieke kenmerken van herenmode worden op nieuwe manieren geïnterpreteerd voor de hedendaagse garderobe met de introductie door modehuizen van nieuwe afwerkingen, trendy kleuren en verheven basisstukken. Onze samengestelde modeshow trendrapporten en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarden en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie invloedrijke herenmode thema’s voor Voorjaar/Zomer 2020. Groeigebieden zoals denim en seizoenloze stukken worden uitgebreid in Shadow Seams en Lightly Padded Shapes met spannende iteraties die de trends versterken. In The Summer Sports Poncho wordt de nadruk van het basisstuk van iedere festival meer op het performance aspect gelegd.

Shadow Seams

Ontwerpers bieden een frisse kijk op de groter wordende denimmarkt met statement verftechnieken en uitgesproken kleurencombinaties. Levendige modetinten nemen toe in kracht of vervagen rond de zomen en versterken zo de klassieke denimconstructies op een moderne en jeugdige manier.

Images courtesy of Trendstop, left to right: David Catalan, Feng Chen Wang, MSGM all Spring Summer 2020.

Lightly Padded Shapes

De populariteit van wattering overstijgt het winterseizoen met seizoenloze kledingstukken die subtiele lichte volume bevatten. Lichtjes gepofte silhouetten, ultralichte losse gelaagde stukken met quiltdetails en geribbelde quilt uitgevoerd in semitransparante stoffen illustreren het scala aan mogelijke Voorjaar/Zomer applicaties.

Images courtesy of Trendstop, left to right: Louis Vuitton, OAMC, Craig Green, all Spring Summer 2020.

The Summer Sports Poncho

De beschermende poncho, een onmisbaar onderdeel van het festivalseizoen, wordt voor SS20 verheven met een performance sports-ontmoet-minimalistisch hoogwaardige esthetiek. Waterdichte eigenschappen worden behouden dankzij afwerkingen gemaakt van technische stoffen met een trendy, gedempt palet en minimalistische utilitaire gespen voor een verfijnde bruikbaarheid.

Images courtesy of Trendstop, left to right: Louis Vuitton, Munn, Jacquemus, all Spring Summer 2020.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2019-20 Key Apparel Directions rapport, met alle essentiële catwalk stijlen voor het komende seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Herenmode
herenmode lente/zomer 2020
Lente/Zomer 2020
MANNENMODE
Trends
Trendstop