Belangrijke Silhouetten op de Catwalk voor Herenmode 2019-20

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een kijkje naar de nieuwe heren silhouetten uit het Herfst/Winter 2019-20 seizoen.

De herenmode experts van Trendstop presenteren de onmisbare silhouetten van een groot aantal topontwerpers die van grote invloed zullen zijn op de toekomst van de herenmodemarkt. Deze belangrijke vormen en constructies zullen cruciaal zijn voor uw komende collectie en ons uitgebreide, mondiale catwalk verslag en de bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, en vormen hiermee de best mogelijke basis voor uw beslissingen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie herenmode silhouetten die het Herfst/Winter 2019-20 seizoen en de daaropvolgende seizoenen zullen beïnvloeden. Nonchalante bovenkleding en klassieke sportieve silhouetten krijgen een formele upgrade door middel van weloverwogen constructies in Refined Sports Shapes en Formal Padded Tech. Staggered Layering biedt een variatie op een basis stylingstuk van het seizoen, en introduceert met diverse lengtes en lijnen nieuwe vormen aan de herengarderobe.

Refined Sports Shapes

Trainingspakken, trainingsbroeken en sweatshirts met ritssluiting worden voor Herfst/Winter 2019-20 verfijnd met slankere verhoudingen en hedendaagse lijnen. Klassieke athleisure vormen worden bewerkt met luxueuze doch technische stoffen voor een verfijnde soepelheid en beweging in performance items.

Belangrijke Silhouetten op de Catwalk voor Herenmode 2019-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Dior Homme, Chalayan, Chorustyle, allen Herfst/Winter 2019-20

Formal Padded Tech

Gevulde en gewatteerde vormen laten hun streetwear oorsprong achter zich en worden minder nonchalant en meer formeel. Regenjassen en broeken met wijde pijpen worden verzacht met gevulde effecten en subtiele technische elementen, terwijl gecapitonneerde bovenkleding een strakker uiterlijk krijgt met cocon-achtige vormen en een meer minimalistische performance-gerelateerde styling.

Belangrijke Silhouetten op de Catwalk voor Herenmode 2019-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Dries Van Noten, A Cold Wall, Ermenegildo Zegna, allen Herfst/Winter 2019-20

Staggered Layering

Lagen zijn een belangrijk element voor de Herfst/Winter garderobe en krijgen een update voor het nieuwe seizoen. Zomen opgemaakt uit verschillende lengtes creëren een gespreid effect en versterken en benadrukken monochrome looks. Langere items worden onder korte jasjes gedragen en omgekeerd, waarbij losse pasvormen en brede proporties een nieuwe soepelheid aan snitten toevoegen.

Belangrijke Silhouetten op de Catwalk voor Herenmode 2019-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Craig Green, Louis Vuitton, Jil Sander, allen Herfst/Winter 2019-20

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited kunnen gratis toegang krijgen tot het Fall Winter 2018-19 Urban Heritage Merchandising Theme rapport van Trendstop, een gids voor een van de meest trendbepalende merchandising thema’s. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Belangrijke Silhouetten op de Catwalk voor Herenmode 2019-20

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN