Belangrijke Herfst Winter 2019-20 Damesmode Accessoiretrends op de Catwalks

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de nieuwste trends die bepalend zullen zijn voor damesaccessoires in Herfst Winter 2019-20.

Het Trendstopteam biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie essentiële accessoiretrends uit de topcollecties tijdens de internationale modeshows. Accessoires focussen op topkwaliteit en inspirerende luxe met hoogwaardige materialen die basisstukken verheffen en specialistische technieken tentoonstellen. Onze samengestelde catwalktrends- en specialistische accessoirerapporten en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie thema’s die op alle niveaus van de accessoiremarkt van invloed zullen zijn. Minimalistische silhouetten worden verfijnder door middel van hoogwaardige materialen in de geraffineerde Everyday Luxury en de hedendaagse knusheid van Premium Quilting. In Future Organics worden modernistische vormen vernieuwd met verzachtende elementen uit de natuur.

Everyday Luxury

Basis accessoires worden voor Herfst Winter 2019-20 verheven met hoogwaardige stoffen en doordachte details. Eenvoudige strakke draagtassen en shoppers zijn uitgevoerd is luxueus soepel leer, terwijl neutrale randafwerkingen die toegepast zijn op onverwachte manieren een verfijnd alternatief bieden voor kleuraccenten. Om de ingetogen uitstraling van de accessoires te versterken wordt hardware tot een minimum beperkt.

Belangrijke Herfst Winter 2019-20 Damesmode Accessoiretrends op de Catwalks
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Burberry, Courreges, Prada, allen Herfst Winter 2019-20.

Future Organics

Futuristische metaalbewerking krijgt een frisse, organische twist voor een zachtere look. Overdreven grote grove kettingen hebben een subtiel gehamerde look met semi-matte afwerkingen die de harde metalen constructies temperen. Hardware randafwerkingen in verschillende grootte introduceren een asymmetrisch element, terwijl enkele statementoorbellen gebruik maken van soepele lijnen en rondingen die naar de vormen uit de natuur verwijzen.

Belangrijke Herfst Winter 2019-20 Damesmode Accessoiretrends op de Catwalks
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: J. W. Anderson, Bottega Veneta, Jamie Wei Huang, allen Herfst Winter 2019-20.

Premium Quilting

Tassen hebben dit winterseizoen een superknusse uitstraling. Vullingen en quilteffecten creëren behaaglijke stukken die ontworpen zijn om dicht tegen het lichaam aan te houden. Leer en stoffen focussen op kwaliteit met matte of subtiele gepoetste afwerkingen en zachte texturen. Enkele kleuren en minimalistische hardware benadrukken 3D oppervlaktechnieken.

Belangrijke Herfst Winter 2019-20 Damesmode Accessoiretrends op de Catwalks
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Maison Margiela, Bottega Veneta, Dries Van Noten, allen Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Key Catwalk Bags Directions rapport van Trendstop, met alle essentiële tassentrends vanuit de internationale modeshows. Klik hier voor uw gratis rapport.

Belangrijke Herfst Winter 2019-20 Damesmode Accessoiretrends op de Catwalks

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN