• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Commerciële Damesmode Printtrends FW19-20

Belangrijke Commerciële Damesmode Printtrends FW19-20

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het printteam van Trendstop presenteert de laatste concepten die bepalend zullen zijn voor de commerciële damesmodemarkt in Herfst Winter 2019-20 en daarna. Onze experts hebben de beste designercollecties op de internationale catwalks geanalyseerd, alsmede de laatste looks die door trendsetters van over de hele wereld gedragen werden, om u inspiratie te bieden voor uw volgende printcollectie. Onze uitgebreide printrapporten en specialistische beelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, zodat u de best mogelijke basis heeft voor het nemen van beslissingen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie print- en motieftrends die van groot belang zullen zijn voor het Herfst Winter 19-20 seizoen. Een grafische interpretatie van de natuurlijke wereld resulteert in de uitvergroting van bloemen in Botanical Silhouettes, terwijl de strata effecten van Mineral Optics nieuwe illusionistische effecten introduceert. The Great Outdoors geeft een draai aan een klassiek onderwerp met de herbewerking van landschap prints.

Botanical Silhouettes

Bloemen krijgen voor herfst een nieuw, grafisch accent met vereenvoudigde, gesjabloneerde contouren en uitgesproken twee- of drie tint kleurcontrasten. Lineaire bladeren en gezeefdrukte bloemen in lagen over elkaar worden opgeschaald voor een uitvergrote versie van botanische motieven.

The Great Outdoors

Fotorealistische wildernissen en met de handgeschilderde prints geven herfstmode een ‘op locatie’ look. Bossen en bergen in aardetinten zijn in collage opstelling of geabstraheerd weergegeven voor een moderne kunstuitstraling.

Mineral Optics

Motieven uit de natuur krijgen een hedendaagse update met vervormde optische illusies en gebroken lijnen. Een combinatie van digitale en handtechnieken creëert zachtere, meer elegante looks, terwijl geblokte golven kleuraccenten introduceren aan een grafisch zwart-wit palet.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring/Summer 2018 Key Print Directions rapport van Trendstop, een samengesteld overzicht van belangrijke print- en motiefthema’s van het seizoen op de catwalks. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Marni Herfst Winter 2018-19, Paris Street Style, Jil Sander Herfst Winter 2018-19, Trussardi Herfst Winter 2018-19, Lacoste Herfst Winter 2018-19, Chloe Herfst Winter 2018-19, Fydor Golan Herfst Winter 2018-19, Givenchy Fall Herfst 2018-19.

Trendstop