• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Bea Mombaers en Serax lanceren tassen-en interieurcollectie

Bea Mombaers en Serax lanceren tassen-en interieurcollectie

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Interieurstyliste Bea Mombaers en het Antwerpse designlabel Serax lanceren een gezamenlijke collectie. Onderdeel van de samenwerking is onder andere een tassenlijn.

De tassenlijn, bestaande uit een twaalftal verschillende modellen met daarnaast ook twee herentassen, een zakelijke laptoptas en een weekendtas, is een weerspiegeling van de minimalistische stijl van de Belgische interieurspecialiste. De prijzen voor de items, volledig uitgevoerd in leer, variëren van 58,50 euro voor een sleutelhanger tot 894,15 euro voor een grote shopper. De collectie is nu verkrijgbaar via de webshop van Serax.

Het is de eerste samenwerking van Serax en Mombaers, die naast een boetiek voor interieur-items in Knokke ook haar eigen Bed & Breakfast runt, eveneens in Knokke. De modebranche is Mombaers niet vreemd: in 2017 ontwierp ze al een collectie handtassen.

Serax is het geesteskind van de broers Axel en Serge van den Bossche en begon ruim dertig jaar geleden met de verkoop van bloempotten. In de loop der tijd groeide het merk naar een collectie met ruim 4000 interieur-items waaronder meubilair, lampen en servies, en is het hofleverancier voor sterrenrestaurants wereldwijd. Het label heeft vandaag de dag een eigen winkel in Antwerpen en showrooms in steden als Barcelona en Milaan. In Nederland wordt Serax onder meer verkocht bij de Bijenkorf.

Beeld: Serax

Bea Mombaers
collectie
interieur
Serax
TASSEN