Anna Nooshin nieuwe gezicht Hunkemöller

Het is een feit. Modeblogster Anna Nooshin is het nieuwe gezicht van lingerieketen Hunkemöller. De Nederlands-Iraanse Nooshin, die ook als ‘lifestyledeskundige’ optreedt voor RTL Boulevard, lanceert samen met de lingerieketen de eerste social influencer collectie. Niet alleen poseert ze ervoor, maar ze heeft ook meegewerkt aan het ontwerp van de collectie.

Anna Nooshin nieuwe gezicht Hunkemöller

“Mijn doel voor deze collectie is om je sexy en sterk voelen, met fraaie details, delicate veters en de beste materialen die we konden vinden. Ik wil alle vrouwen het gevoel geven alsof er niets is dat je zou kunnen stoppen bij het najagen van je dromen,” zegt Anna Nooshin in een persbericht. Volgens het nieuwe model heeft zij bij het ontwerp van de lingerie er vooral opgelet dat de setjes niet alleen voor slanke vrouwen geschikt zijn, maar ook voor vollere figuren.

Anna Nooshin nieuwe gezicht Hunkemöller

De collectie biedt verschillende body’s in fijn kant, lingeriesets met speelse bandjes en een nachtkleding set, met een top, kimono en broek. “We zijn heel enthousiast om samen met Anna aan deze gloednieuwe collectie te werken. Geïnspireerd door haar persoonlijkheid hebben we een zeer bohemien inslag gekozen bij deze collectie: artistieke invloeden met geborduurde bloemen, welke worden gedrapeerd over pure, zachte bralettes en body’s. Daarnaast wordt er gespeeld met bandjes en verleidelijke afwerking,” vertelt design director Zoë Price-Smith. “De combinatie van patchworked veters en grafische cut-out details zorgen voor een zeer moderne collectie met delicate hoogtepunten, waarbij contrast en diepte worden benadrukt om zo het echte bohemien gevoel te creëren. ”

Anna Nooshin nieuwe gezicht Hunkemöller

”Ik vind het wel een eng idee dat iedereen dit ziet,” deelde Nooshin mee aan RTL Boulevard. “Ik ben natuurlijk geen model.” De beelden lijken dit tegen te spreken. De social influencer collection ligt vanaf 23 augustus in de schappen van Hunkemöller, en is een week eerder al verkrijgbaar via de webshop van het merk.

Anna Nooshin nieuwe gezicht HunkemöllerAnna Nooshin nieuwe gezicht HunkemöllerAnna Nooshin nieuwe gezicht HunkemöllerAnna Nooshin nieuwe gezicht HunkemöllerAnna Nooshin nieuwe gezicht HunkemöllerAnna Nooshin nieuwe gezicht HunkemöllerAnna Nooshin nieuwe gezicht HunkemöllerAnna Nooshin nieuwe gezicht Hunkemöller
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN