• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Alibaba’s Tmall lanceert nieuw kanaal met Mei.com

Alibaba’s Tmall lanceert nieuw kanaal met Mei.com

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Chinese Tmall, het online modeplatform van internetgigant Alibaba, wil profiteren van China’s snel groeiende luxe e-commerce klantenbestand en heeft daarom een gespecialiseerd kanaal gelanceerd in samenwerking met Mei.com, het grootste online platform voor luxe- en modeproducten van China. Dat schrijft WWD.

Tmall Luxury Channel, zoals het nieuwe kanaal heet, wordt beheerd door Mei.com en ging eerder deze maand live op de mobiele app van Tmall. De lancering volgt op de strategische investering van vermoedelijk 100 miljoen dollar van Alibaba in het online flash sales platform afgelopen juli.

”De afgelopen zes jaar hebben we een gemeenschap van zo’n 7 miljoen gebruikers en 1 miljoen actieve klanten opgebouwd,” zegt Thibault Villet, CEO van Mei.com, tegenover WWD. “Hoewel deze klanten zich in vergelijking met de rest van de Chinese bevolking in de top van China’s piramide bevinden, geeft de samenwerking met Tmall ons en onze merkpartners de mogelijkheid het bereik en de omvang van het bedrijf te vergroten,” aldus Villet.

”We hopen dat Mei.com ervaring in het aanbieden van premium- en luxeproducten aan Chinese consumenten meeneemt naar Tmall,” verklaart Alibaba-CEO Daniel Zhang. De langlopende relaties met grote luxemerken zijn voor Tmall de reden geweest om een samenwerking aan te gaan met de e-tailer. Alibaba’s platform wil met deze vereniging dan ook producten van merken als Fendi, Dior, Kenzo, Marc Jacobs, Carven en Victoria Beckham gaan verkopen.

Foto: Mei.com

Alibaba
Mei.com
Tmall