• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Acne Studios lanceert eerste tassencollectie

Acne Studios lanceert eerste tassencollectie

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Zweedse modemerk Acne Studios heeft zijn eerste tassencollectie gelanceerd. De collectie omvat drie stijlen: Buckle, Hero en Rope. Acne Studios zal de lijnen de komende seizoenen blijven ontwikkelen, zodat deze in de toekomst steeds op een nieuwe manier kunnen terugkomen.

“Voor mij is een tas meer dan een gewoon object, het is iets heel persoonlijks,” zei creatief directeur Jonny Johansson in een persbericht. “Toen ik naar tassen begon te kijken, was mijn bedoeling niet om een it-bag te maken maar juist verschillende stijlen met andere karakteristieken te ontwikkelen.”

De Rope-lijn omvat drie modellen, waaronder een rugzak genaamd ´jungle´, de ´messenger´ schoudertas en de kleine schoudertas ´hip´. Elke tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder geel, zwart en rood. De Buckle doet volgens Johansson qua vorm nog het meest denken aan een emmer, en deze leren tas is verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder zwart en blauw. Tot slot is de Hero-shopper verkrijgbaar in nog eens vijf kleuren, waaronder cognac en wit.

De tassen zijn vanaf nu verkrijgbaar op de website van Acne Studios en in geselecteerde winkels van het merk. Prijzen variëren van 800 euro voor de Rope hip tot 1.400 euro voor de Buckle. Het merk heeft meer dan 40 winkels in ruim tien landen, waaronder Nederland, de Verenigde Staten en Duitsland.

Beeld (van boven naar beneden): Rope messenger, Hero jeans en Rope jungle


Acne Studios