Woolrich International heeft Stefano Saccone benoemd om Paolo Corinaldesi op te volgen als CEO. In zijn nieuwe rol zal hij verantwoordelijk zijn voor de uitbreiding van het bedrijf in markten zoals Noord Amerika, Azië, Engeland en Frankrijk. Dat meldt WWD.

Saccone zal deze zomer officieel aan zijn nieuwe functie beginnen. Hij komt van VF Corp, waar hij vicevoorzitter en algemeen directeur van het succesvolle skatermerk Vans EMEA was. Daarvoor was hij binnen de Amerikaanse groep verantwoordelijk voor de sales en marketing van het Napapijri EMEA en was hij vicevoorzitter en algemeen directeur van tassenmerk Eastpack. Ook heeft hij in het verleden gewerkt voor Ermenegildo Zegna, Procter & Gamble, Ralph Lauren en Nike.

Saccone zal naast de uitbreiding van het merk in diverse markten ook de leiding hebben over de consolidatie van het retailplan van Woolrich, waarbij de nadruk zal komen te liggen op e-commerce en een omnichannel strategie. In januari van dit jaar onthulde het bedrijf een nieuwe strategie die het merk aantrekkelijker moet maken voor de internationale markten. Zo werd Mel Ottenberg, stylist van Rihanna, aangesteld als modeconsultant en kwam Woorich ook met een nieuw logo.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN