Slechts een maand na de fusie van Yoox en Net-a-Porter, verlaten opnieuw twee directeuren de kersverse luxe modegroep.

Ian Tansley, algemeen directeur van de herenmodesite Mr. Porter, en Stephanie Phair, voorzitter van de discountsite The Outnet, vertrekken per direct. Volgens de groep worden beiden vervangen door directeuren die al werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Shira Suveyke, vice voorzitter en inkoopdirecteur van The Outnet, en Andres Sosa, de sales en marketing manager van de site, zullen de functie van voorzitter gezamenlijk op zich nemen. Ondertussen wordt Tansley vervangen door Toby Bateman, die in 2010 bij Net-a-Porter aan de slag ging als inkoopdirecteur.

Yoox Net-a-Porter heeft ook Naomi Hewitt benoemd als hoofd personeelszaken. Zij was sinds 2003 al werkzaam als directeur van personeel en organisatie. Adrian Evans, voorheen directeur strategie, is benoemd als commercieel directeur en Adrian Evans, voormalig directeur merchandising bij Mr. Porter is nu hoofd merchandising bij zowel Net-a-Porter als Mr. Porter.

De groep heeft, sinds nieuws van de fusie bekend werd, al veel veranderingen doorgemaakt en analisten vermoeden dat de twee bedrijfsculturen niet goed boteren. Net-a-Porter oprichtster en executive chairman Natalie Massenet stapte in september op. Yoox oprichter Federico Marchetti werd CEO van de gecombineerde groep en benoemde Net-a-Porter voorzitter Alison Loehnis als voorzitter van de Net-a-Porter groep. Onlangs kondigde de groep ook de sluiting aan van de Yoox multi-brand webshops Schoescribe en The Corner.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN