• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Voormalig Gucci-CEO wordt lid van de raad van bestuur bij Golden Goose

Voormalig Gucci-CEO wordt lid van de raad van bestuur bij Golden Goose

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Marco Bizzarri. Credits: Orienta Capital Partners

Het Italiaanse luxe streetwearmerk Golden Goose benoemt voormalig Gucci-directeur en voorzitter, Marco Bizzarri, als nieuwe lid van de raad van bestuur van het bedrijf, zo wordt bekendgemaakt in een kwartaalupdate. Als lid van de raad van bestuur is Bizzarri onderdeel van het orgaan dat het hoogste uitvoerende orgaan van een onderneming is.

“Ik heb het succesvolle verhaal van Golden Goose de afgelopen tien jaar gevolgd”, schrijft Bizzarri. “Ik ben onder de indruk van de unieke cultuur, producten en gemeenschap die ze wereldwijd hebben weten op te bouwen. Ik ben erg trots om deel uit te maken van deze familie en bij te dragen aan hun toekomstige groei door uitbreiding naar nieuwe categorieën, regio’s en ervaringen.”

Bizzarri leidde als Chief Executive Officer van Gucci de transformatie van het merk, het opnieuw uitvinden van de retail- en digitale ervaring, het restylen van alle contactpunten tussen het merk en de klanten en het uitvoeren van ambitieuze groeistrategie die de jaarlijkse omzet van Gucci verhoogde van 3,9 miljard euro naar 9,9 miljard euro in 2023, zo staat in de update.

Golden Goose
Marco Bizzarri