De directie van Ralph Lauren Corporation wordt uitgebreid. Het bedrijf heeft plannen om Angela Ahrendts en Michael George aan te stellen, zo meldt het in een persbericht. George is vandaag al benoemd, en Ahrendts zal eerst nog worden voorgedragen tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering die in augustus plaatsvindt.

”Het doet me veel plezier dat ik Angela en Mike kan verwelkomen binnen de directie,” zo laat Ralph Lauren, creatief directeur en voorzitter van de raad van bestuur van het bedrijf, weten. “Angela is een leider in de industrie en heeft al veel gedaan voor de groei van internationale merken. Mike heeft waardevolle ervaring als leider en bestuurslid met het laten groeien van merken en het vergroten van de betrokkenheid van consumenten. Hun inbreng zal van ongekend belang zijn bij het verder uitbouwen van de toekomst van ons merk.”

Ahrendts is sinds 2014 werkzaam als Senior Vice President Retail bij Apple Inc. Daarvoor werkte ze bij Burberry, waar ze van 2006 tot 2014 CEO was en vanzelfsprekend een grote bijdrage leverde aan de groei van het modebedrijf. Over haar op handen zijnde aanstelling bij Ralph Lauren zegt Ahrendts het volgende: “Ik bewonder Ralph en zijn visie op lifestyle al vele jaren. Het is een eer om me bij zijn team te voegen, terwijl Patrice [CEO van het bedrijf, red.] en hijzelf deze geweldige esthetiek blijven ontwikkelen en uitbreiden.” Haar collega George, hiervoor onder andere werkzaam bij Qurate Retail Inc., Dell Inc. en McKinsey & Company, noemt het eveneens een eer dat hij bij “één van ‘s werelds meest invloedrijke en iconische merken” aan de slag kan.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN