• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Vente-Privée benoemt CEO

Vente-Privée benoemt CEO

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Franse besloten online shopping community Vente-Privee.com heeft Charles-Hubert de Chaudenay benoemd als CEO. Hij zal op 2 november aan zijn nieuwe functie beginnen. Dat meldt Women’s Wear Daily.

De Chaudenay is sinds 2008 lid van het bestuur van Vente-Privée en is van oorsprong bankier, met zware functies bij Credit Suisse First Boston en Credit Agricole. Jacques-Antoine Granjon, de oprichter van Vente-Privée, blijft aan als uitvoerend voorzitter en actief lid van het bedrijf.

De Chaudenay moet het bedrijf aansturen terwijl het ‘groeit en uitbreidt in nieuwe markten’, zegt Granjon, die vertrouwen heeft in de nieuwe topman. “Zijn internationale expertise is onontbeerlijk voor onze versnelde groeistrategie in Europa,” zei hij ook over De Chaudenay, die de afgelopen zeven jaar vermogensbeheerder en adviseur voor alle fusies en overnames van Vente-Privée is geweest.

Vente-Privée maakte vorige week bekend dat het een meerderheidsbelang had genomen in Vente-Exclusive, marktleider in de online privéverkoop van mode- en lifestyleartikelen in de Benelux. Ook ontwikkelt het bedrijf diverse dochterondernemingen, zoals een reisdivisie en een entertainmenttak.

Vente Privee