Under Armour krijgt nieuwe CFO

Het Amerikaanse sportmerk Under Armour heeft een nieuwe CFO aangekondigd. Vanaf 19 januari neemt Chip Molloy de functie over van Brad Dickerson. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Om de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen zal Molloy nauw samenwerken met Dickerson, die voorlopig een adviserende functie bij het bedrijf houdt. Daarnaast zal ook David Bergman, financieel vicepresident, een belangrijke rol spelen in de transitie. Afgelopen november maakte het sportmerk al bekend dat Dickerson de functie als CFO zou verlaten.

Molloy werkte eerder voor PetSmart en Roark Capital Group. “Het is spannend om bij een bedrijf te werken dat niet alleen fenomenaal succesvol is, maar ook potentie heeft om nog veel verder te groeien in de komende jaren,” laat Molloy weten in het persbericht. “Chip’s succes en ervaring als CFO, zijn financiele expertise en zijn uitzonderlijke leiderschap zullen een onschatbare toevoeging zijn aan het team,” aldus CEO Kevin Plank.

Under Armour werd in 2006 opgericht en produceert sportschoenen, -kleding en -accessoires. In het derde kwartaal van 2015 steeg de omzet van Under Armour met 28 procent.

Beeld: Facebook Under Armour

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN