Tamara Elbaz vertrekt bij Tailor & Elbaz

Maria Tailor en Tamara Elbaz, de oprichtsters van modelabel Tailor & Elbaz, hebben besloten om hun wegen te scheiden. Elbaz gaat de mode-industrie verlaten, en creatief directeur Tailor zal het merk alleen voortzetten. Het was een gezamenlijk besluit, laten de dames in een persbericht weten.

Tamara Elbaz, die verantwoordelijk was voor de PR van Tailor & Elbaz, laat in een verklaring weten dat ze zich wil focussen op haar andere bedrijf. “Een modelabel runnen is naast een passie ook écht een vak. Doordat mijn andere bedrijf Size Zero ook zo hard groeit, bevond ik mij continu in een spagaat. Daarnaast woon ik in België, waardoor ik niet dagelijks op kantoor aanwezig kon zijn. Vandaar ons gezamenlijk besluit dat Maria ons label solo zal voortzetten,” aldus Elbaz.

Tamara Elbaz vertrekt bij Tailor & Elbaz

“We hebben samen een fantastische tijd gehad. Het is natuurlijk een droom om met je beste vriendin zo’n avontuur aan te gaan. Voor het label zelf zal er niet veel veranderen,” vult Maria Tailor aan. “De collecties zijn altijd al door mij ontworpen, ik ben het DNA van het label. Daarnaast ben ik net als mijn team ontzettend gedreven en ambitieus en zullen we ook in 2016 weer grote stappen zetten met het merk, zowel nationaal als internationaal.”

Tailor&Elbaz is in 2014 opgericht door Maria Tailor en Tamara Elbaz. In juli 2015 showde het duo nog op Amsterdam Fashion Week. Onlangs openden ze hun eerste eigen winkel in Maastricht. In het komende jaar zullen er meer winkels geopend worden, laat het modelabel weten.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN