Rick Woods nieuwe CCO Canada Goose

Canada Goose Holdings heeft Rick Woods aangewezen als nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) van het bedrijf. Dat maakt de Canadese jassenmaker vandaag bekend middels een persbericht. Woods zal verantwoordelijk worden voor de commerciële-en retailstrategie, die moet bijdragen aan de verdere internationale groei van het outdoormerk.

“Momenteel is er een grote internationale vraag naar onze producten,” aldus CEO Dani Reiss in het persbericht. “De ervaring van Rick op retail-gebied, zowel in Canada als op internationaal vlak, zullen helpen bij onze ambities om onze commerciële activiteiten en de kansen die we krijgen om te zetten in verdere groei.”

Woods brengt een vracht aan expertise mee. Over de afgelopen twintig jaar deed hij ervaring op bij onder meer Vans, The North Face, Timberland en Reef. “Als Canadees heb ik bijzonder veel waardering voor het merk Canada Goose en het team dat het stuurt,” aldus Woods in het persbericht. “Ik ben er trots op dat ik bij een Canadees bedrijf aan de slag mag dat al ruim zestig jaar onze Noordelijke tradities en erfenis over de hele wereld verspreid.”

Beeld: Canada Goose

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN