• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • ‘Renato Semerari nieuwe CEO Cavalli’

‘Renato Semerari nieuwe CEO Cavalli’

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na het aanstellen van Peter Dundas als nieuw creatief directeur gaan de geruchten dat modehuis Cavalli ook een nieuwe CEO op het oog heeft: Renato Semerari. Eerder deze maand verliet hij Coty Inc., naar verluidt om over te stappen naar het Italiaanse modehuis. Dat melden bronnen aan WWD.

Semerari was voorzitter van alle categorieën en de innovatie-afdeling van Coty. Volgens een woordvoerder van de Italiaanse private-equity firma Clessidra, dat onderhandelt over een meerderheidsbelang in Cavalli, ‘is er geen contract getekend’, maar verder wilde hij geen commentaar geven op de geruchten.

Bronnen zeggen dat de deal met Clessidra is afgerond, en dat Cavalli een belang van 10 procent in het bedrijf zal houden, dat hij zelf oprichte in 1970. Clessidra betaalt naar eigen zeggen 400 miljoen euro tegen de huidige wisselkoers voor het meerderheidsbelang. De uitvoerend vicevoorzitter Francesco Trapani, voormalig voorzitter van LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton's horloges en sieraden divisie, zal president worden van modehuis Cavalli.

Cavalli