• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Primark benoemt sales director voor België om lokale strategie te versterken

Primark benoemt sales director voor België om lokale strategie te versterken

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Primark in Sawgrass Mills, Florida (USA). Credits: Primark

Primark wil zijn lokale strategie in België versterken en benoemt daarom een sales director. Olivier Crépin, die eerder de functie als regiomanager van Primark België vervulde, moet de volledige strategie en alle commerciële activiteiten van de acht Primark-winkels gaan besturen, zo maakt Primark bekend in een persbericht.

Crépin speelde een grote rol bij het aanzienlijk verbeteren van de winkelactiviteiten en -normen via diverse sleutelinitiatieven, waaronder talentplanning, aldus Primark.

“[...] Mijn doel is om de verbintenis die ik een jaar geleden aanging voort te zetten, een stap verder te gaan in het aanbieden van kwaliteitsvolle producten tegen scherpe prijzen en tegelijkertijd duurzame initiatieven bevorderen”, aldus de nieuwe sales director van België.

Crépin begon zijn carrière bij Decathlon, waarvoor hij naar Groot-Brittannië verhuisde. Vervolgens zette hij zijn loopbaan bij Decathlon zeven jaar voort vanuit Spanje. Hij vervulde diverse functies, waaronder store manager.

In 2010 stapte hij binnen bij Primark als store manager in Spanje. Vijf jaar later werd Crépin regiomanager van Frankrijk, waar hij toezicht hield op de winkels en zo’n 1.600 tot 1.900 werknemers aanstuurde. Vorig jaar verhuisde hij naar België om als regiomanager aan de slag te gaan. Nu groeit hij door tot sales director tussen de Belgische grenzen.

Olivier Crépin, sales director voor Primark België. Credits: Primark
Primark