• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Oprichtster Filippa K keert terug als creatief directeur

Oprichtster Filippa K keert terug als creatief directeur

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Filippa Knutsson stond ooit aan de wieg van het succesvolle label Filippa K, dat ze in 1993 oprichtte met Patrik Kihlborg en Karin Segerblom. Na jarenlange afwezigheid komt ze terug in het bedrijf als creatief directeur. Nina Bogstedt, die 19 jaar de creatieve leiding had bij het merk, vertrekt wegens ‘andere uitdagingen buiten het bedrijf’.

Knutsson heeft in de tussentijd bij verschillende bedrijven gewerkt, en in de meest recente functie was ze lid van de Raad van bestuur. “Ze zal werken vanuit Londen, maar zal nauw samenwerken met het hoofdkantoor in Stockholm,” licht het merk toe in een persbericht.

“We willen Nina bedanken voor haar waardevolle inzet gedurende al de jaren bij Filippa K en wensen haar het beste in de toekomst. Tegelijkertijd is het geweldig dat we Filippa Knutsson opnieuw mogen verwelkomen als creatief directeur. Met haar ervaring en unieke kennis van het merk DNA zal Filippa Knutsson de creatieve ontwikkeling verder leiden en zal een groot onderdeel zijn van de reis van Filippa K,” zegt interim-CEO Anna Lönnerstedt.

Beeld: Facebook Filippa K

Filippa K