Een dubbele verandering bij modeconcern Aeffe: het bedrijf, dat eigenaar is van luxemerken als Alberta Ferretti en Moschino, heeft twee nieuwe leidinggevenden aangesteld. Corrado Masini wordt de nieuwe CEO van Moschino en Lorenzo Panerai is de nieuwe bestuurder van Pollini. Dat meldt nieuwssite Pambianconews.

In zijn nieuwe rol zal Masini, die eerder werkte voor merken als Geox en Armani, verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene leiding bij Moschino als de coördinatie van nieuwe marketingsstrategiën en de ondersteuning van de internationale ontwikkeling van het Italiaanse luxemerk. Masini neemt het stokje over van voormalig Moschino CEO Alessandro Varisco, die in juni van dit jaar opstapte.

Panerai, die veertien jaar werkzaam was voor Prada, wordt de nieuwe COO van het Italiaanse modemerk Pollini. Hij zal zich gaan richten op het beheer van de productie van schoenen, lederwaren en andere accessoires voor het merk.

“Deze twee nieuwe namen vormen een belangrijke stap in de groeistrategie van de individuele merken,” meldt Massimo Ferretti, bestuursvoorzitter van Aeffe, aan Fashion Magazine Italië. “Ik ben er zeker van dat beiden goed zullen integreren in ons bedrijf. We zijn klaar om te profiteren van de nieuwe kansen.”

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN