Nieuwe CEO voor retailketen Veritas

De Belgische mode- en accessoiresketen Veritas heeft Ulrik Vercruysse benoemd als haar nieuwe CEO. Vercruysse vervangt Ine Verhaert, die sinds 2014 aan het roer van het bedrijf stond. Dat meldt RetailDetail.

Verhaert besloot Veritas te verlaten om “haar loopbaan een nieuwe wending te kunnen geven”. Ze werkte bijna dertien jaar voor de modeketen, waarvan twee jaar als CEO, en hielp onder meer bij de ontwikkeling van het inspiratieconcept Atelier Veritas.

Verhaert’s vervanger Vercruysse werkte eerder voor We Fashion en was daarvoor actief in de reissector, onder meer als CEO bij Thomas Cook Belgium en CFO bij Thomas Cook Western Europa. Meest recentelijk was hij werkzaam als CFO bij Veritas.

Veritas is een Belgische multibrand retailer in mode en accessoires als schoenen, tassen en sieraden. Het bedrijf verkoopt producten van het eigen merk en labels als Esprit, Falke en Puma. Veritas heeft eigen winkels in België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland en beschikt over een webwinkel. De keten bracht twee jaar geleden wijzigingen in haar aandeelhoudersstructuur, toen investeringsfonds Indufin een meerderheidsbelang in het bedrijf nam.

Beeld: Veritas Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN