Nieuwe CEO voor Hunter

Hunter, het Britse merk dat bekend is van de regenlaarzen, heeft een nieuwe CEO. Vincent Wauters zal vanaf 1 maart 2016 aan het roer staan van het heritage merk uit Groot-Brittannië. Hij volgt CEO James Seuss op, die in november bekend maakte te zullen vertrekken bij het merk. Dat meldt Fashionmag.

Wauters werkte eerst bij Arc'teryx in Vancouver en was ook lid van de Raad van Bestuur van Amer Sports Corporation. Bij dat laatste bedrijf was hij tevens senior vicepresident Operations. Daarvoor was hij ook een van de eerste medewerkers van Amazon in Frankrijk. Hunter laat weten dat zijn ‘ervaring in het bouwen van consumentenmerken en het optimaliseren van de operationele efficiëntie’ het merk verder zal brengen tijdens de volgende fase van ontwikkeling.

Vincent Wauters laat in een reactie weten: “De combinatie van het erfgoed, de prestaties en mode is wat Hunter zo uniek maakt. Het is bijzonder wat er bereikt in de afgelopen jaren en ik kijk ernaar uit om hierop voort te bouwen, het wereldwijde potentieel van Hunter te realiseren en een pad uit te stippelen richting een ambitieuze en inspirerende toekomst.”

Eind vorig jaar heeft Hunter aangekondigd niet langer deel te nemen aan London Fashion Week, waar het merk die edities lang van de partij was met een catwalkshow, om zich te focussen op de ‘authentieke aansluiting op muziekfestivals’. Het merk is van plan om international uit te breiden en zal in maart van dit jaar een winkel openen in Tokyo, gevolgd door winkels in Hongkong en New York.

Beeld en video: Hunter Boots

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN