Nieuwe CEO voor Clarks

Mike Shearwood is aangesteld als nieuwe CEO van schoenenmerk Clarks. Hij was voorheen CEO van Karen Millen. Zijn komst volgt op een onrustige periode, waarin Clarks CEO Melissa Potter en CFO Robin Beacham afscheid namen van het schoenenbedrijf.

Sinds het vertrek van Potter en Beacham heeft voorzitter Tom O’Neill de taken waargenomen. Tijdens de overgangsperiode van de aanstelling van Shearwood blijft hij onderdeel van het managementteam.

"Mike brengt een uitzonderlijke combinatie van zakelijk leiderschap mee, samen met sterke merk- en retailvaardigheden,” laat O'Neill aan Retail Week weten. “Hij brengt bewezen ervaring mee op het gebied van het introduceren en toepassen van innovatieve omni-channel initiatieven, die ons verder zullen helpen om onze nieuwe strategie en de plannen om het volgende hoofdstuk van Clark’s ontwikkeling te lanceren.

“Ik ben blij om de mogelijkheid te kwijten om een merk van wereldklasse te leiden, dat een groot erfgoed kent en een hoog opgeleid personeelsbestand wereldwijd heeft,” laat Shearwood aan Retail Week weten. “Clarks heeft een lange traditie en betrouwbare reputatie als schoenmaker en ik weet dat het een goede toekomst heeft als voortdurende leider in de markt, met een reputatie voor innovatie en design.”

Beeld: Clarks Originals

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN