• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe bestuursvoorzitter en hoofd merchandising bij Abercrombie & Fitch Co.

Nieuwe bestuursvoorzitter en hoofd merchandising bij Abercrombie & Fitch Co.

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fran Horowitz, voormalig bestuursvoorzitter van Hollister, is per direct aangesteld als bestuursvoorzitter en Chief Merchandising Officer bij Abercrombie & Fitch Co waar Hollister onder valt. Ze zal de taken overnemen van Christos Angelides, die sinds oktober 2014 bestuursvoorzitter was. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt in een persbericht.

Horowitz zal in deze nieuwe functie onder andere verantwoordelijk zijn voor de merchandising, het bijhouden van de voorraad en de marketing in alle winkels van de Amerikaanse modegroep. Later is het bedrijf van plan afzonderlijke directeuren aan te stellen per merk die onder Horowitz zullen werken.

“Abercrombie & Fitch Co. blijft vooruitgang boeken door aantrekkelijke, klantgerichte winkelervaringen te bieden,” zei Abercrombie & Fitch Co’s bestuursvoorzitter Arthur Martinez. “Fran’s inzicht in merchandising en haar exceptionele leiderschap hebben veel betekend voor Hollister. Deze promotie geeft Fran de kans om een nog grotere rol te spelen in ons succes en voor ieder merk verdere groei te realiseren.”

Horowitz begon in oktober 2014 als Brand President, nadat ze bij Ann Taylor Loft dezelfde positie had vervuld. Daarnaast is ze onder andere werkzaam geweest als vice-president Merchandising & Design bij modewinkel Express en heeft ze ook op de inkoopafdeling van warenhuizen als Bergdorf Goodman en Saks Fifth Avenue gewerkt.

Abercrombie & Fitch Co
HOLLISTER