• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Mede-oprichter Daily Paper spreekt op Global Black Impact Summit 2023

Mede-oprichter Daily Paper spreekt op Global Black Impact Summit 2023

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Jefferson Osei. Credits: APO Group, Energy Capital & Power

Jefferson Osei, mede-oprichter en Chief Executive Officer van Amsterdams modemerk Daily Paper, spreekt op het Global Black Impact Summit 2023, dat wordt bekendgemaakt in een persbericht.

Global Black Impact Summit draagt dit jaar het thema ‘Black Excellence: Unveiling the Untapped Potential’ en vindt van 31 november tot en met 1 december plaats in Dubai.

Osei zal het gaan hebben over zijn indrukwekkende prestaties in de industrie. “Door motieven uit traditioneel Afrikaans design te combineren om cultureel erfgoed en individualiteit te benadrukken, leidt Daily Paper een nieuwe generatie Afrikaanse creatieven in het promoten en ontwikkelen van trends die de identiteit van het continent vieren”, aldus APO Group in het persbericht.

Global Black Impact Summit is een jaarlijks evenement dat de prestaties van de zwarte gemeenschap wil vieren, topprestaties wil bevorderen en onbenut potentieel op diverse gebieden wil verkennen. Het evenement wordt dit jaar georganiseerd door Energy Capital & Power.

Daily Paper
Global Black Impact Summit