• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Marcella Wartenbergh nieuwe CEO Pepe Jeans Group

Marcella Wartenbergh nieuwe CEO Pepe Jeans Group

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Marcella Wartenbergh is de nieuwe CEO is van Pepe Jeans Group, zo heeft het bedrijf in een persbericht bekendgemaakt.

Wartenbergh gaat zich bezig houden met het verhogen van de omzet van de merken van de Pepe Jeans Group (te weten Pepe Jeans London, Hackett en Façonnable), het voltooien van het digitaliseringsproces en het consolideren van de aanwezigheid in de huidige wereldwijde markten, zo wordt in het persbericht toegelicht. Een van de uitdagingen is een nieuwe merkoriëntatie voor de labels van de groep om nieuw publiek aan te trekken.

Wartenbergh komt bij PVH vandaan. Pepe Jeans Group is eigenaar van de eerder genoemde drie merken en daarnaast is het ook verantwoordelijk voor de distributie van Tommy Hilfiger en Calvin Klein in Spanje, zo is in het bericht te lezen. Warenbergh vervullende bij PVH verschillende topfuncties, zo was ze Global director of merchandising and licencing bij Calvin Klein.

Carlos Ortega, oprichter en aandeelhouder van de Pepe Jeans Group, zegt in het persbericht erop te vertrouwen dat Wartenbergh de groep naar nieuwe successen zal leiden.

De groep is inernationaal actief in onder andere Europa, India, Japan en Zuid-Amerika. Pepe Jeans Group heeft meer dan 3000 medewerkers en een omzet van 532 miljoen euro.

Foto: Marcella Wartenbergh, via het perskantoor van Pepe Jeans

Marcella Wartenbergh
Pepe Jeans
Pepe Jeans Group