• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • LVMH kondigt veranderingen aan in het senior management bij Hublot en Tag Heuer

LVMH kondigt veranderingen aan in het senior management bij Hublot en Tag Heuer

Door Prachi Singh

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Op de foto zijn Ricardo Guadalupe (links), Julien Tornare (midden) en Antoine Pin (rechts) te zien Credits: LVMH

De horlogedivisie van LVMH verandert per 1 september 2024. Met name het senior management bij Hublot en Tag Heuer gaat er anders uitzien. De veranderingen maken deel uit van een strategie om de groei van het segment te ondersteunen.

Het bedrijf laat in een verklaring weten dat Ricardo Guadalupe, sinds 2012 CEO van Hublot, is benoemd tot erevoorzitter van het merk, omdat hij een stap terug wil doen uit de operationele leiding.

Julien Tornare, momenteel CEO van Tag Heuer, zal hem vervangen als CEO van Hublot. Antoine Pin, die sinds september 2019 algemeen directeur is van Bvlgari Horlogerie, is benoemd tot CEO van Tag Heuer.

"Ik wil Ricardo en zijn team oprecht bedanken voor hun fantastische werk bij het opbouwen van Hublot in de afgelopen 20 jaar. Ik weet dat Ricardo nu zal blijven zorgen voor respect voor de waarden die hebben geleid tot het succes van het Maison," aldus Frédéric Arnault, CEO van de horlogedivisie van LVMH.

"Ik ben verheugd over de komst van Julien aan het hoofd van Hublot, wat het begin markeert van een nieuw hoofdstuk gewijd aan de toekomst van ons Maison en de versterking van zijn unieke positie onder toonaangevende horlogemerken. En Antoine's uitgebreide internationale ervaring, expertise en erkende passie voor horloges zullen belangrijke troeven zijn voor de voortzetting van de groei en verheffing van Tag Heuer," voegt Arnault toe.

Lees ook:

Dit artikel verscheen eerder op FashionUnited UK. Vertaling door Susan Zijp.

Hublot
LVMH
TAG HEUER