• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Lululemon benoemt Calvin McDonald als nieuwe CEO

Lululemon benoemt Calvin McDonald als nieuwe CEO

Door Esther Hut

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Lululemon Athletica Inc. heeft sinds februari dit jaar weer een CEO. Calvin McDonald is als nieuwe Chief Executive Officer aangesteld en vervangt hiermee Laurent Potdevin. Dat maakt het Canadese sportmerk bekend in een persbericht.

"Calvin McDonald heeft een indrukwekkende reputatie in toonaangevende organisaties waar hij aanzienlijke groei en innovatie realiseerde. Hij is de ideale match voor het merk en de cultuur van Lululemon, vanwege zijn sterke denkwijze, zijn prestatiegerichte aanpak en succesvolle mensen, " zegt Glenn Murphy, voorzitter van de raad van bestuur van Lululemon in het persbericht. "We hebben er alle vertrouwen in dat Calvin Lululemon naar nieuwe hoogten zal brengen.”

De afgelopen vijf jaar was McDonald president en CEO van Sephora in de Amerikaanse markt. Daarvoor was hij twee jaar werkzaam als president en CEO bij Sears Canada en heeft hij 17 jaar ervaring opgedaan bij Loblaw Companies Ltd., de grootste retailer in Canada.

"Ik begin bij Lululemon in een opwindende tijd, met het sterke momentum van het merk, loyaliteit en gepassioneerde medewerkers,” aldus McDonald. "Ik kijk er naar uit om met het getalenteerde team van Lululemon samen te werken om groei op de lange termijn te bieden door middel van een geweldig product, constante innovatie en het bedienen van consumenten, vandaag en in de toekomst."

Lululemon Athletica Inc. zat sinds februari zonder CEO. Laurent Potdevin stapte toen per direct op bij het bedrijf.

Beeld: Lululemon Facebook

Calvin McDonald
Lululemon
Lululemon Athletica Inc