• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Karen Millen CFO Andrew Ware stapt op

Karen Millen CFO Andrew Ware stapt op

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Andrew Ware, chief financial officer van Karen Millen, verlaat het Britse modehuis om aan de slag te gaan bij een private equity fonds. Dat meldt Drapers.

Ware, die in april 2013 aan de slag ging bij Karen Millen, wordt per september vervangen door Emily Tate, de huidige CFO van de schoenentak van de Londense moderetailer. Voordat Ware begon bij Karen Millen, werkte hij veertien jaar lang als senior corporate finance partner bij accountantsbedrijf BDO. Daarvoor was hij ruim twee jaar lang investeringsdirecteur voor Claridge House Consultants, onderdeel van het familiebedrijf van New Look oprichter Tom Singh.

”Ik heb echt genoten van mijn tijd bij Karen Millen,” zo zegt Ware tegenover Drapers. “Hoewel ik verdrietig ben om te moeten vertrekken, kijk ik erg uit naar een nieuwe uitdaging in het veld van private equity.” Bij welk private equity fonds Ware aan de slag gaat, is nog niet bekend.

In december maakte Karen Millen bekend dat Beth Butterwick, CEO van Bonmarché, aan de slag gaat als algemeen directeur bij de moderetailer. Karen Millen zit al sinds afgelopen september, toen Mike Shearwood vertrok, zonder CEO.

Karen Millen