• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Intersport International Corporation GmbH benoemt nieuwe CCO

Intersport International Corporation GmbH benoemt nieuwe CCO

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Pierre Irelli. Credits: Intersport International

Intersport International Corporation GmbH benoemt de Franse Pierre Irelli tot Chief Commercial Officer van het bedrijf. Hij zal in zijn functie leiding geven aan de commerciële divisie van het bedrijf en treedt eind november 2023 in dienst, dat maakt het bedrijf bekend middels een persbericht.

Specifieker zal Irelli toezicht houden op de divisies Category Management, Private Label Products, Digital Services, Retail en Marketing. Daarnaast zal hij leiding geven aan de uitvoering van de commerciële inspanningen, waaronder het uitstippelen van commerciële strategieën, het koesteren van allianties en het sturen van de inkomstengroei.

De nieuwe CCO is geen onbekende binnen het bedrijf. Zijn carrière bij Intersport begon in 2013 toen hij het bedrijf binnenstapte als Category Manager voor Performance. Sinds 2019 zit Irelli zit op de stoel als Chief Product Officer bij Intersport France.

Steve Evers, de CEO van IIC, is ervan overtuigd dat Irelli de juiste persoon is om de CCO-rol op zich te nemen. “Met Irelli als lid van ons managementteam geloof ik echt dat we weer een stap dichter bij een ongetwijfeld stralende toekomst zijn.”

Intersport