• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Hasbro CEO versterkt Raad van Bestuur Gap Inc.

Hasbro CEO versterkt Raad van Bestuur Gap Inc.

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

De Raad van Bestuur van Gap Inc. zal vanaf heden worden versterkt door Brian Goldner, de huidige CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van het Amerikaanse speelgoedmerk Hasbro Inc. Dat heeft de het modebedrijf bekendgemaakt.

”Brian’s kracht om veranderingen teweeg te brengen is indrukwekkend, en zijn leiderschap heeft van Hasbro één van de meest winstgevende en progressieve bedrijven uit de speeldgoedindustrie gemaakt,” luidt het commentaar van Bob Fisher, die voorzitter is van Gap inc.’s directieteam. “We verheugen ons erop Brian’s innovatieve instelling te kunnen inzetten in een poging ons verder te verbeteren in de toekomst van retail.”

In 2000 begon Goldner te werken voor Hasbro, en acht jaar later werd hij aangesteld als CEO van het bedrijf. Tijdens zijn carrière heeft Goldner zich met name beziggehouden met de digitale strategie van het bedrijf, waaronder niet alleen marketing en e-commerce vallen, maar ook de afdeling digitale games. “Het is een eer om te mogen toetreden tot de Raad van Bestuur van Gap Inc, in een tijd waarin het bedrijf te maken krijgt met snelle en interessante veranderingen in de retail-industrie,” aldus Goldner.

Beeld: Gap Facebook

Gap Inc
Hasbro