• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • ‘Harry Styles’ mode- en lifestylemerk Pleasing benoemt eerste CEO’

‘Harry Styles’ mode- en lifestylemerk Pleasing benoemt eerste CEO’

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Image: Pleasing

Het mode- en lifestylemerk van zanger Harry Styles, Pleasing, krijgt zijn allereerste Chief Executive Officer, zo schrijft Fashionnetwork. Shaun Kearney neemt deze rol op zich en treedt op 17 juli in dienst.

Kearny neemt 25 jaar ervaring als creatief leider met zich mee en zat in zijn recentste rol op de stoel als Chief Design and Merchandising Officer en als senior vicevoorzitter bij lifestylemerk Goop.

De eerste Pleasing-CEO zal zich gaan richten op de groei van het merk. Hij zal zich voornamelijk concentreren op ‘het ontwikkelen van spannende, strategische en charitatieve partnerschappen om ons universum te blijven uitbreiden’, aldus Kearny volgens Fashionnetwork.

Volgens Fashionnetwork zei Styles dat Kreany’s ‘bijzondere visie en uitgebreide ervaring van onschatbare waarde zullen zijn als ze het volgende hoofdstuk van Pleasing ingaan’. “We zijn verheugd om samen met hem ideeën, categorieën en personages te blijven onderzoeken.”

Pleasing is opgericht door Harry Styles. Hij wilde zijn ‘eigen wereld’ een platform geven om ideeën en samenwerkingen te delen met als doel ‘mensen en de planeet prioriteit te geven’. Het merk begon als beautymerk, maar biedt nu ook kleding aan.

Harry Styles
Pleasing