Geox stelt Gregorio Borgo aan als CEO

Het Italiaanse schoenenmerk Geox heeft een nieuwe CEO aangesteld. Met onmiddellijke ingang is de Italiaan Gregorio Borgo tijdens een directievergadering aangesteld als nieuwe topman van het bedrijf, meldt Geox middels een persbericht.

Borgo neemt het stokje over van Giorgio Presca, die in oktober 2012 werd aangesteld als CEO van het bedrijf. Volgens de Italiaanse nieuwssite Veneto Economia is het vertrek van Presca gelinkt aan het feit dat zijn contract bij het bedrijf afliep. Mario Moretti Polegato, Geox-oprichter en voorzitter van de Raad van Bestuur, liet weten blij te zijn met Borgo’s komst en prees hem voor zijn sterke internationale ervaring en zijn gestructureerde aanpak.

Huidig CEO Borgo was voorheen werkzaam bij de Pirelli Group, een bedrijf gespecialiseerd in autobanden. Bij dit bedrijf was Borgo tot het eind van 2016 General Manager of Operations en vervulde hij tussen 2011 en 2013 tevens de rol van directeur van de afdeling die verantwoordelijk was voor de activiteiten in de regio Azië-Pacific.

Beeld: Geox Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN