• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Gap CFO naar Tailored Brands

Gap CFO naar Tailored Brands

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Voormalig Banana Republic Global en Gap Direct CFO Jack Calandra is benoemd als uitvoerend vice-voorzitter, CFO en penningmeester van de Amerikaanse modegroep Tailored Brands. Hij zal aan voorzitter en CEO Doug Ewert rapporteren en zal op 3 januari aan zijn nieuwe functie beginnen.

Calandra werkte de afgelopen tien jaar in diverse functies voor modegroep Gap. Zijn laatste rol was als senior vice president corporate finance en investor relations voor de groep. Hij is ook CFO van Banana Republic Global en Gap Direct, de e-commerce divisie van de groep. Voor zijn tijd bij Gap werkte hij in diverse financiële functies voor Unilever Noord-Amerika.

Bij Tailored Brands, moederbedrijf van herenmode merken als Men’s Wearhouse, Jos A. Bank en Joseph Abboud, zal Calandra Jon Kimmins opvolgen. Kimmins verlaat het bedrijf na vier jaar, maar blijft tot maart aan om te helpen met een goede overdracht van verantwoordelijkheden.

”Tijdens zijn loopbaan heeft Jack dynamisch en strategisch financieel leiderschap bij Fortune 500 retail- en consumentenmerken getoond en ik verwelkom hem graag bij Tailored Brands,” zei Ewert in een persverklaring.

Gap
Tailored Brands