Bart Karis, algemeen directeur van Zeeman TextielSupers, heeft zijn vertrek aangekondigd. Hij was sinds 2007 werkzaam bij het bedrijf. Er is nog geen opvolger aangesteld.

Karis laat weten dat het tijd wordt voor iets nieuws. “Na ruim tien jaar met veel plezier leiding te hebben gegeven aan dit prachtige familiebedrijf, wordt het tijd voor nieuwe uitdagingen. Ik wil graag de ruimte en tijd nemen om die te gaan verkennen. Tot het eind van dit jaar zal ik mij er volledig voor inzetten om de overgang naar mijn opvolger soepel te laten verlopen, zodat deze een optimale start kan maken,” licht hij toe in een persbericht.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen, Jaap Lagerweij: “De Raad van Commissarissen is Bart Karis veel dank verschuldigd voor wat hij de afgelopen tien jaar heeft betekend voor Zeeman TextielSupers. Onder zijn leiding heeft het bedrijf zich niet alleen staande kunnen houden in economisch lastige tijden, maar is de positionering van de formule ook fors versterkt.”

De vertrekkend directeur wordt gezien als de grondlegger van de huidige strategie van het bedrijf en besteedde veel aandacht aan de bedrijfscultuur. Hij richtte zich op het versterken van de Zeeman merkidentiteit, zowel extern als intern, en op internationale expansie. “Onder zijn leiding heeft Zeeman de weg naar groei gevonden, door in de thuismarkt en in nieuwe landen relevant te worden voor een steeds bredere groep klanten,” aldus Zeeman. Inmiddels heeft de textielsuper 1.290 winkels in 7 Europese landen, waarvan 750 vestigingen buiten Nederland.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN