CSO Christine Schumm vertrekt bij s.Oliver

Christine Schumm, Chief Sourcing Officer (CSO) bij de s.Oliver Group, vertrekt aan het einde van de maand bij het bedrijf. Volgens het bedrijf vertrekt ze om persoonlijke redenen. Dat maakt s.Oliver vandaag bekend middels een persbericht.

Schumm begon in 1990 bij s.Oliver, als productieleider van het label Knock Out, toentertijd onderdeel van het concern. In de 27 jaar dat ze werkzaam was voor s.Oliver heeft ze verschillende functies bekleed. In 2012 voegde ze zich als CSO bij de Raad van Bestuur. “Christine Schumm heeft de afgelopen 30 jaar een sleutelrol gespeeld in het succesverhaal van s.Oliver,” aldus Bernd Freier, oprichter van het modebedrijf uit Rottendorf. “Ze heeft haar stempel gedrukt en stelde ook onderwerpen als duurzaamheid al in een vroeg stadium ter sprake. Ik betreur de beslissing van Christine dan ook ten zeerste, we zullen op persoonlijk vlak bij elkaar betrokken blijven."

De s.Oliver Group werd opgericht in 1969. Onder het concern vallen onder meer s.Oliver, s.Oliver Black Label, Q/S Designed en comma. Het bedrijf, met zo’n 7200 medewerkers, realiseerde in 2016 een omzet van 1,6 miljard euro. In Nederland worden dit jaar twee winkels geopend, in Breda en Nijmegen.

Beeld: s.Oliver