• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Crocs krijgt nieuwe CEO

Crocs krijgt nieuwe CEO

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Crocs Inc. heeft Gregg Ribatt aangesteld als nieuwe CEO. Vanaf eind januari 2015 zal Ribatt aan de slag gaan bij het Amerikaanse bedrijf. Dat melden diverse media.

Ribatt was werkzaam als interim CEO bij Spanx. Daarvoor werkte hij als president en CEO bij Collective Brands Performance & Lifestyle Group. Ook is hij voorzitter, CEO en lid van raad van bestuur geweest bij Stuart Weitzman Holdings en werkte hij als uitvoerend vicepresident en COO bij de Bennett Footwear Group.

"Gregg brengt twee decennia succes en leiderschap mee naar Crocs om het bedrijf te leiden in een aanzienlijke groei en transformatie," zei Thomas J. Smach, Crocs voorzitter van de raad. "Sinds zijn toegetreden tot onze raad van bestuur in januari 2014, heeft hij bijgedragen aan de inspanningen van de raad van bestuur aan de Crocs van de toekomst te conceptualiseren."

Andrew Rees blijft in zijn rol als president en zal aan Ribatt rapporteren, zodra hij de rol van CEO op zich neemt eind januari. Naast zijn rol als CEO zal Ribatt ook aanblijven in de raad van bestuur.

Crocs