• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Chasin’ benoemt Florian Wagner als internationaal sales directeur

Chasin’ benoemt Florian Wagner als internationaal sales directeur

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Florian Wagner. Credits: Chasin'

Het Nederlandse jeansmerk Chasin’ benoemt Florian Wagner tot internationaal sales directeur, dat maakt Chasin’ woensdag bekend in een persbericht. Wagner wordt verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van de verkoopteams in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Wagner brengt uitgebreide ervaring met zich mee. Zo bekleedde hij bijvoorbeeld diverse functies bij G-Star, Scotch & Soda en Calvin Klein. “Zijn expertise en ervaring in het leiderschap zullen van groot belang zijn voor de marktpositie van Chasin’ en om ambitieuze doelstellingen te behalen", aldus Chasin' in het persbericht.

Volgens Chasin’ groeit het bedrijf op dit moment hard in Europa, met name in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) en in de Benelux. “Dankzij goed doordachte collecties in combinatie met het unieke performance retailmodel, heeft het merk zich al succesvol gevestigd en heeft het momenteel meer dan 450 shop-in-shops”, aldus Chasin’ in het persbericht.

JOG Group wil Chasin’ verder uitbouwen

Chasin’ ging in juni 2023, in combinatie met het moederbedrijf Score Group B.V., failliet. Een maand na het faillissement werd bekend dat Chasin’ een doorstart maakte en werd gered door JOG Group, de eigenaar van Jeans Centre en Garcia.

JOG Group meldde destijds in een persbericht dat het Chasin’ verder wil uitbouwen en de retail-, wholesale- en online verkoopactiviteiten van het merk wil voortzetten. De groep wil synergie creëren tussen de merken Garcia en Chasin’ ‘waarbij de sterke positie van Garcia in Europa zal bijdragen aan de Europese expansie van Chasin’’.

CHASIN'