• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • CEO Wood Wood waait over naar Alexander Manufacturing

CEO Wood Wood waait over naar Alexander Manufacturing

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Murray Alexander, Nadia Alexander en Kyrk Macmillan. Credits: Alexander Manufacturing

Kyrk Macmillan, die tot kort geleden op de stoel zat als Chief Executive Officer bij Kopenhaags modemerk Wood Wood, stapt nu binnen bij het Schotse productiebedrijf Alexander Manufacturing als commercieel directeur, zo maakt Alexander Manufacturing bekend in een persbericht.

De benoeming van Macmillan als commercieel directeur markeert volgens het bedrijf ‘het ambitieuze groeitraject en de investering in het rijke Schotse textielerfgoed’. Macmillan neemt tevens de rol van commercieel directeur op zich voor Oliami Oliami Luxury Clothing Retailer, dat is opgericht door Nadia Alexander.

Nadia Alexander over de benoeming van Macmillan: “Dit is een verandering voor Alexander Manufacturing en onze modeboetiek Oliami. Zijn inzichten en leiderschap zullen van groot belang zijn bij het sturen van het bedrijf naar nieuwe mogelijkheden en het verdiepen van onze toewijding aan Schots vakmanschap en duurzaamheid.”

“Ik ben verheugd om bij Alexander Manufacturing aan de slag te gaan. Omdat ik de afgelopen jaren in het buitenland heb gewerkt, heb ik van buitenaf gezien hoe vereerd de Schotse productie en het Schotse vakmanschap zijn”, meldt Macmillan. “Nadia’s passie en visie voor het creëren van moderne luxe op een manier die waarde hecht aan mensen en het milieu is opmerkelijk. Alexander Manufacturing bevindt zich in een uiterst gelukkige positie waarin we de volledige waardeketen van onze producten kunnen koesteren, en ik ben verheugd om nauw met Nadia samen te werken om het beste van Schotland naar onze partners en klanten te brengen."

Over Alexander Manufacturing

Alexander Manufacturing draagt, naar eigen zeggen, bij aan de heropleving van de Schotse textielindustrie en speelt een cruciale rol in het revitaliseren van lokale gemeenschappen. Het merk stimuleert economische groei en bevordert duurzaamheid door te investeren in infrastructuur en het creëren van waardevolle werkgelegenheid. Centraal in deze missie staat de inzet van het merk voor de circulaire economie, die tot uiting komt in de levenslange reparatieservice, het verminderen van afval en het stimuleren van verantwoorde consumptie.

Alexander Manufacturing
Wood Wood