CBR Fashion Group heeft een nieuwe CEO aangesteld. Jim Nowak, voorheen Managing Director of Product Development, Sales and Marketing van de groep, is per direct aangesteld in zijn nieuwe rol. De Duitse modegroep is tevens van plan een nieuwe COO/CFO te benoemen, zo blijkt uit een persbericht.

De huidige COO/CFO van CBR Fashion Group, Matthias Born, verlaat de groep op korte termijn vanwege ‘persoonlijke redenen’. Het moederbedrijf van modemerken Street One en Cecil zoekt momenteel naar een passende vervanger voor Born.

Verder laat CBR Fashion Group weten dat het bedrijf in de toekomst niet langer als holdingmaatschappij zal fungeren, en niet langer Logistiek, IT, Financiën, Compliance en Human Resources zal omvatten. In plaats daarvan gaat de organisatie zich meer richten op het besturen van de twee merken.

CBR Fashion Group voert de bestuurlijke veranderingen door “om in de toekomst een nog nauwkeurigere afstemming op de markt en consumentenbehoeften te realiseren”. “We hebben deze stap genomen om de effectiviteit en efficiëntie van Street One en Cecil te optimaliseren en de bureaucratie in alle verkoopkanalen te verminderen,” verklaart Magnus Mattsson, Chief Investment Officer van Alteri Investors, hoofdaandeelhouder van CBR Fashion Group. “We zijn blij met de vooruitgang die we in het afgelopen jaar hebben geboekt. Voor het eerst in enkele jaren rapporteerden we een positieve ontwikkeling van zowel de omzet als de winst van de groep,” vult Mattson aan.

CBR Fashion Group is met ruim 8.000 verkooppunten actief in 19 landen wereldwijd. De damesmodeproducent boekte in 2017 een omzet 579 miljoen euro. In Nederland en België zijn de merken verkrijgbaar bij diverse multibrandstores en via de webwinkel.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN