• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • C&A Europa vindt nieuwe Chief Operating Officer

C&A Europa vindt nieuwe Chief Operating Officer

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Credits: C&A

Minette Bellingan zit sinds 2 oktober op de stoel als Chief Operating Officer van C&A Europa. Dat meldt C&A woensdag in een persbericht. In haar COO-rol is Bellingan verantwoordelijk voor de teams binnen fulfillment, planning, sourcing en duurzaamheid.

Bellingan zal, samen met de teams, de efficiëntie van processen verbeteren. Haar rol speelt een essentiële rol bij het helpen van het bedrijf om over te gaan van een ‘push’ naar een ‘pull’ business model, met het doel om een ‘volledig consumentgerichte organisatie te worden die haar aanbod nog beter kan afstemmen op de behoefte van de consument’.

De nieuwe COO brengt ruim 25 jaar ervaring in het supply chain management met zich mee. Zo leidde zij bijvoorbeeld bedrijven in Azië, Europa en de Verenigde Staten en was ze de afgelopen 12 jaar actief in Azië. Bovendien is Bellingan een gerespecteerde duurzaamheidsacademicus en werd onlangs benoemd tot ‘Industry Fellow van het Institute of Manufacturing van Cambridge University’.

“Een efficiënte en duurzame supply chain is essentieel om onze klanten kleding van hoge kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Minette zal een grote bijdrage leveren aan de transformatie van ons bedrijf met haar liefde voor duurzaamheid en uitgebreide internationale ervaring op dit gebied en supply chain management”, aldus Giny Boer, CEO van C&A Europa, in het persbericht.

C&A
C&A Europe