Armin Fichtel nieuwe CEO S.Oliver

S.Oliver heeft Armin Fichtel aangesteld als nieuwe CEO. Hij volgt Reiner Pichler op, die eind mei vertrekt bij het bedrijf. Dat meldt het Duitse Textilwirtshaft.

Fichtel is al werkzaam bij de S.Oliver Group sinds 2010 als CEO van het merk Comma, een functie die hij eveneens tussen 2000 en 2003 bekleedde. Tussen 2004 en 2009 werkte hij als CEO voor Basler. In zijn nieuwe functie zal hij zijn werkzaamheden bij Comma combineren met zijn werk voor S.Oliver. Hij rapporteert direct aan de eigenaar van de groep Bernd Freier.

Naast Fichtel bestaat de Raad van bestuur nu uit CFO Susanne Heckelsberger, Mathias Eckert (Managing Director International Wholesale & Franchise S.Oliver), Christine Schumm (Managing Director Sourcing) en Susanne Schwenger (Managing Director Product).

Reiner Pichler vertrekt bij S.Oliver wegens een meningsverschil. Hij werkte sinds januari 2014 bij het Duitse modebedrijf. In die tijd bedacht hij een nieuwe strategie voor het merk. Zo hebben alle sublabels van S.Oliver een nieuwe naam gekregen. De luxere lijn Sir Oliver ging verder onder de titel S.Oliver Premium. Het trendlabel QS by S.Oliver heet nu S.Oliver Denim.

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN