• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Amy Hauk, CEO van merken Victoria’s Secret en Pink, vertrekt na acht maanden

Amy Hauk, CEO van merken Victoria’s Secret en Pink, vertrekt na acht maanden

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Beeld: Victoria's Secret

Amy Hauk, CEO van de merken Victoria’s Secret en Pink, heeft haar ontslag ingediend. Hauk verlaat haar functie op 31 maart, zo is te lezen in een online statement van moederbedrijf Victoria’s Secret & Co.

Hauk was al vier jaar CEO van Pink, het ondergoedzusje van lingerielabel Victoria’s Secret, toen ze in juli 2022 ook de verantwoordelijkheid kreeg voor Victoria’s Secret zelf. Dat gebeurde toen als onderdeel van een herstructureringsplan, waarbij 160 andere managementbanen verdwenen.

Nu stapt Hauk na acht maanden alweer op. Volgens een woordvoerder van het bedrijf vertrekt Hauk om ‘meer tijd door te brengen met haar familie in Florida’. Hauk ging akkoord met een transitieperiode van ongeveer drie maanden, aldus de woordvoerder.

Vanaf 31 maart worden de taken van Hauk overgenomen door Martin Waters, die ook al CEO is van het moederbedrijf. Hem staat een stevige taak te wachten.

In een apart persbericht maakt Victoria’s Secret & Co. bekend dat inmiddels ook de overname van Adore Me is afgerond. “Vanaf het begin hebben we Adore Me gezien als een twee-in-één-kans: een technologiegedreven innovator in de categorie lingerie en een zeer efficiënt, groeiend en winstgevend bedrijfsmodel dat op zichzelf staat,” zegt Waters daarover. “Ik ben heel blij met de snelle afronding van de overname.”

Amy Hauk
Martin Waters
Pink
Victoria's Secret
Victoria’s Secret & Co.