Kijken: Gucci Garden in Florence geopend tijdens Pitti Uomo

Gucci heeft in het historische Palazzo della Mercanzio in Florence de Gucci Garden geopend. De nieuwe retaillocatie van het Italiaanse luxemerk bestaat uit onder meer een winkel, een restaurant en een expositieruimte met unieke items uit het Gucci-archief.

De opening van de Gucci Garden was onderdeel van de eerste dag van de Pitti Uomo, de tweejaarlijkse mannenmodebeurs in Florence. In 2011 opende Gucci op dezelfde locatie het Gucci Museum.

De benedenverdieping van het palazzo wordt gevuld door een bazaar-achtige retaillocatie met nieuwe en gearchiveerde Gucci-tems. Ook het restaurant, gerund door de beroemde drie-sterren-chef Massimo Bottura, bevindt zich op de benedenvloer.

Op de eerste en tweede verdieping is de Gucci Garden Galleria te bewonderen, een tentoonstelling samengesteld door de creatief directeur van het Italiaanse modehuis, Alessandro Michele. De toegang tot de expositie bedraagt 8 euro. De helft van dit bedrag gaat naar een stichting ter behoud van de historische binnenstad van Florence. Vanaf 10 januari is de Gucci Garden open voor publiek.

Kijken: Gucci Garden in Florence geopend tijdens Pitti UomoKijken: Gucci Garden in Florence geopend tijdens Pitti UomoKijken: Gucci Garden in Florence geopend tijdens Pitti Uomo

Beeld: Gucci

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN