• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Zac Posen sluit merk House of Z

Zac Posen sluit merk House of Z

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Het einde is gekomen voor House of Z. Ontwerper Zac Posen maakt het nieuws bekend tegen WWD en Vogue Business. Ook bedankt de ontwerper op zijn Instagram-pagina zijn gehele team voor de jaren dat zij bij hem gewerkt hebben.

House of Z was al enige tijd bezig in een verkoopproces, zo blijkt uit een persbericht in handen van WWD en Vogue Business. Sinds april was de huidige eigenaar, Yucaipa Cos., op zoek naar een koper. Een overname partij werd helaas niet gevonden. “Het management heeft de moeilijke beslissing genomen om de operationele activiteiten te staken. De directie is teleurgesteld in deze uitkomst maar kan niet langer de activiteiten voortzetten,” aldus het statement.

Posen deelt tegen Vogue dat hij al een langere tijd bezig was met de zoektocht naar de juiste partner. “De tijd was op en de huidige omstandigheden in de wereld zijn moeilijk - het is geen gemakkelijke periode voor onze industrie,” aldus de ontwerper. “Ik moet reflecteren en hergroeperen en ook naar de wereld kijken waarin we leven en uitvogelen wat de volgende stap is, waar ik mijn creativiteit en liefde kan delen en een andere gemeenschap kan bouwen,” aldus Posen wanneer gevraagd door Vogue wat zijn volgende stap is.

Beeld: Xavi Menos

House of Z
ZAC POSEN