Woolrich International overgenomen door L-Gam

Woolrich International heeft een nieuwe eigenaar, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Het bedrijf heeft een overeenkomst gesloten met L-Gam Advisors Sarl voor de overname van het gros van de aandelen van het bedrijf.

L-Gam Advisors Sarl is gevestigd in Luxemburg en is opgericht in samenwerking met de prinselijke familie van Lichtenstein. L-Gam zoekt voor investeringen naar bedrijven waar ervaring en steun aan het management naast extra kapitaal kan helpen met een ambitieuze groei in de thuismarkt van het merk naast internationale markten. Hoeveel geld gemoeid is bij de overname van Woolrich International is niet bekend. Met de investering wil Woolrich International vaart zetten achter de expansieplannen in Europa, Noord-Amerika, Japan en China.

“De overeenkomst vertegenwoordigt een verdere stap in de globalisering van Woolrich International Group. Na de fusie van Woolrich Europa met het Amerikaanse moederbedrijf in 2016, ging de groep al een minderheid partnerschap aan met Japanse outdoor gigant Goldwin,” aldus persbericht.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN