• Home
  • Nieuws
  • Business
  • 'Wibra lanceert Belgische webshops'

'Wibra lanceert Belgische webshops'

Door Ilona Fonteijn

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retailformule Wibra lanceert de komende twee weken niet een, maar twee Belgische webwinkels. Dat bevestigt de CEO van Wibra, Bas Duijsens, tegenover RetailDetail.

De eerste webshop, die op 15 maart gelanceerd wordt, betreft een B2B-webshop. Op de B2B-site kunnen zakelijke klanten grote hoeveelheden schoonmaakproducten van Dasty - het huismerk van Wibra - bestellen en laten bezorgen. Wibra is ervan overtuigd dat wegens het succes in Nederland, in België ook grote behoefte is aan een B2B-webshop van Wibra, aldus RetailDetail.

De B2C-webshop laat nog wat langer op zich wachten, dat zal nog enkele weken duren. Wibra zegt tegen RetailDetail dat die webshop ook na de pandemie een meerwaarde heeft. “Juist op plaatsen waar Wibra op dit moment geen fysieke winkel heeft, maar waar wel grote groepen fans wonen, willen we onze trouwe klanten blijven bedienen”, zegt CEO Bas Duijsens tegen RetailDetail.

Twee maanden geleden lanceerde Wibra een Nederlandse B2C-webshop met een beperkt assortiment. Toen gaf de retailer aan op langere termijn mogelijk meer productcategorieën aan de webshop toe te voegen.

Wibra