• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Voormalig CEO en CFO Tommy Hilfiger stappen in bij Mr Marvis als aandeelhouders

Voormalig CEO en CFO Tommy Hilfiger stappen in bij Mr Marvis als aandeelhouders

Door Nora Veerman

5 apr. 2022

Business

Beeld: Mr Marvis

Het Nederlandse broekenmerk Mr Marvis heeft twee bekende namen uit de modewereld aangetrokken als investeerders. Fred Gehring en Ludo Onnink, voorheen respectievelijk CEO en CFO van Tommy Hilfiger, worden minderheidsaandeelhouders van het merk, zo blijkt uit een persbericht.

Gehring en Onnink waren na hun werk bij Tommy Hilfiger ook betrokken bij merken als Denham, Karl Lagerfeld, Vingino en Otrium. “Hun deelname zal waardevolle kennis, branche-inzichten, ervaring en een sterk netwerk aan tafel brengen,” zo is in het persbericht te lezen. De precieze omvang van de aandelen van Gehring en Onnink wordt in het bericht niet vermeld.

Mr Marvis is een kledingmerk voor mannen dat zich focust op het ontwikkelen van shorts en broeken. Het label is actief in heel Europa en heeft flagshipstores in Amsterdam en Antwerpen. Mr Marvis haalde in augustus 2021 ook al een aanzienlijke investering binnen van het Nederlandse private equity-fonds Capital A. Drie maanden later werd het verkozen tot Vedis New Retail Champion van het jaar.

Fred Gehring
Ludo Onnink
MR MARVIS